Doe sociaal:

timmerman Meppel


  Type code over*: captcha

  Zoekt u een erkend timmerbedrijf? Wij staan voor u klaar!

  Vul het formulier in en ontvang direct offertes van timmerbedrijven uit Meppel. Offertes vergelijken bespaart gemiddeld 32,7%!

  Door een offerte aan te vragen helpt u het MKB in Meppel om zo vakmanschap te behouden en lokale werkgelegenheid te vergoten.

  Thumbs-up-icon-40
  Enkele feiten van MKB Drenthe

  • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur ontvangt u meerdere offertes
  • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
  • Alleen bedrijven uit Meppel en e.o.
  • Op 14 August 2022 zijn er 10 offerte aanvragen ingediend.

  divider3

  Timmerman Meppel

  Hulp nodig bij het verfraaien van het interieur van uw woning in Meppel? Roep dan hier de deskundige raad in van het timmerbedrijf bij u in de buurt. Dit bedrijf kan u trouwens ook prima helpen bij timmerklussen aan het exterieur van uw woning. Welk timmerbedrijf? Wij helpen u bij het vinden van de meest geschikte timmerman voor uw timmerwerkzaamheden. Lees hier alvast meer over hoe u uw woning weer kunt laten opbloeien.

  Interieuradvies en timmerwerken

  De timmermannen uit ons netwerk werken graag met hun handen, maar dat betekent niet dat ze ook uitstekend met u mee kunnen denken. Dankzij hun lange en uitgebreide werkervaring hebben ze al vele interieurs gezien en verfraaid. Ze hebben een goed oog voor de mogelijkheden om uw woning in Meppel nog aangenamer te maken. Wat dacht u van een mooi houten raamwerk tegen uw plafond? Of misschien is het wel een goed idee om een inbouwkast in de stijl van uw interieur in uw woonkamer te bouwen? Is uw houten trap aan een opknapbeurt of vernieuwing toe? Uw timmerman kan u van dienst zijn met zowel de beste adviezen als het uitvoeren van uw timmerwerken.

  Kosteloze prijsopgave

  Om u nog beter tegemoet te komen, bieden we u hier ook graag de mogelijkheid om een kosteloze prijsopgave bij uw timmerman in Meppel aan te vragen. Wij zorgen dat de meest geschikte timmerman een zo gedetailleerd mogelijke prijsopgave voor u opstelt en dat u deze zo spoedig mogelijk ontvangt.


  Timmerman voor uw exterieur

  Uw timmerman in Meppel is ook inzetbaar voor het uitvoeren van timmerwerken aan het exterieur van uw huis, onder andere voor klussen als:

  • Boeiboorden renoveren en vervangen
  • Kozijnen renoveren en vervangen
  • Erker aanbouwen
  • Dakwerkzaamheden
  • Houten terrasafscheiding maken
  • Tuinmeubelen op maat

  Onze succesformule

  Onze succesformule bestaat eruit dat we alleen samenwerken met kleine en middelgrote timmerbedrijven in Meppel. Grote anonieme bedrijven hebben geen plaats in ons netwerk. De unieke combinatie van kleine en middelgrote bedrijven zorgt ervoor dat u kunt rekenen op vakmensen met een betrokken en uiterst klantvriendelijke houding. Ze hebben passie voor hun vak en dat stralen ze uit. Wij werken alleen samen met gekwalificeerde bedrijven. Dat geeft u de zekerheid van uitgebreide garantievoorwaarden, zodat u met een gerust hart uw klus aan deze professionals kunt uitbesteden.

  Werkgebied

  Dit zeggen klanten over ons
  Het bewijs dat internet wel goede diensten heeft. Zeer tevreden over de geleverde service en kwaliteit. – K. Spegelstijn | Meppel
  Mijn vrouw en ik zijn keurig geholpen. Vriendelijke medewerkers die de klus snel geklaard hebben. – D. Stoppels | Meppel
  ...onze kozijnen zijn snel en vakkundig opgeleverd en geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! – N. Hildebrant | Meppel

  rating stars63 beoordelingen dusver:

  mening klanten
  Offerte aanvragen

  divider3

  Werkgebied informatie